Skip to end of metadata
Go to start of metadata

April 14, 2018

8:00 a.m. to 11:00 a.m. EDT

(For texts of Charter Amendment Propositions being considered, please see here.)

I. Call to Order - 8:00 a.m. EDT (5 mins)

II. SBC Presentation - 8:05 a.m. EDT (10 mins)

III. 1 person, 1 vote (based on current voting allocation) (Proposition 4) - 8:15 a.m. EDT (30 mins)

  • Introduction by sponsor (2 min.)
  • Committee Members’ Questions/ Comments
  • Comments from WebEx participants

IV. Voting Apportionment/ Allocation (Propositions 5A & 5B) - 8:45 a.m. EDT (45 mins)

  • Introduction by sponsors of 5A (2 min.)
  • Introduction by sponsors of 5B (2 min.)
  • Committee Members’ Questions/ Comments
  • Comments from WebEx participants

9:30 a.m. Recess (5 mins.)

V. General Principles Discussion - 1p1v/ Voting Allocation - 9:35-11:00 a.m. EDT (85 mins)

  • Introduction by Chair (2 min.)
  • Committee Members’ Questions/ Comments
  • Comments from WebEx participants

VI. Adjourn - 11:00 a.m. EDT

  • No labels